Sunday, February 27, 2011

[share] MISI MENCARI SUSU DINI!!!BERJAYA!!!

Assalamualaikum...

Termasuk hari ni, dah 2 kali kami terpaksa beli susu dini di luar dari daerah gerik...Means kat Gerik dah kehabisan susu yang jenis Dini sukeee...

Susu yang Dini suke tu bukanlah mahal pun...Susu Dumex yang Dupro age 6months to 3 years...

Dini start minum susu ni 2bulan lepas slps dah x sesuai minum susu Snow...Dulu sejak lahir sampai umur die 1 tahun 2 bulan Dini minum Susu Snow..Then die sembelit...Jd kami decided tukar susu after jumpe doktor...

Alhamdulillah...susu ni sangat sesuai dengan die...die buang air besar pun teratur..dan makin berselera makan...

Yang peliknya, macam manalah kat Gerik ni bole kehabisan susu Dumex sedangkan 2 minggu lepas kami cari susu ni di Pengkalan Hulu banyak plak stok...

Ada sorang taukeh tu cakap 2 minggu after New Year baru anta stok...aduh..lama tu...

                                           Akhirnya sampai juga kami kat Tesco baru Sungai Petani...

Habis satu mangkuk Dini makan bubur nasi
 
                                                  Akhirnya berjaya dapatkan susunya...


                                           Fuhh...susahnya mama cari susu Dini...

                                     Beli 3 paket terus...harapnya sempat 2 mggu lagi



                                                     YEAY!!!TQ MAMA ABAH...




P/S : need extra income....http://www.churpchurp.com//share/churpchurp-invite

3 comments:

PiQa PiQa said...

eee, tomei nyer ~ ^^,V
geram3~!!!

aqilah arshad said...

eeeeeeeeeeee ! comelnya ank fruit ni ! :P

|cah-sahaJa said...

aha... sgt comel anak buah pqa2 ni. hehe.. muka dhe angkt tgn tu comel banget! :P

jom baca entri ni juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...